Champions

Adeyemi i Kobel frustren el Chelsea (1-0) i cop d’autoritat del Benfica a Bruges (0-2)

Champions.

El Chelsea marxa frustrat de Dortmund (1-0). L’equip de Graham Potter ha merescut moltíssim més en la visita al Signal Iduna Park però ha estat finalment el conjunt alemany qui ha guanyat per 1-0. Karim Adeyemi ha colpejat en el primer assalt de l’eliminatòria amb un autèntic golàs que ha decidit el partit. Era el minut 63 quan l’atacant del Dortmund ha deixat palesa la seva velocitat i el seu talent per deixar retratat Enzo Fernández en una contra letal. El Chelsea ha servit un córner sense encert i s’ha equivocat deixant Enzo tancant com a últim home en el cara a cara amb Adeyemi, molt més ràpid. Després d’una conducció de més de 60 metres i un canvi de ritme final per marxar del seu marcador, Adeyemi ha acabat driblant Kepa i ha signat un gol que val or.

L’acció més clara per empatar del Chelsea ha arribat de les botes de Koulibaly, però el seu xut l’ha tret Emre Can de damunt la línia de gol (78’). Gran partit de Kobel. El porter del Dortmund ha frenat el Chelsea en moltes accions. L’última en el minut 95, quan ha volat per refusar el xut enroscat d’Enzo, que anava directa l’escaire.

D’aquí a tres setmanes el Chelsea haurà de remuntar a Stamford Bridge si vol ser equip de quarts de final.

En l’altra eliminatòria de la nit, victòria importantíssima del Benfica, que ha tret un 0-2 de la visita a Bruges i té peu i mig en la següent ronda. Joao Mario, de penal, i David Neres han estat els autors dels gols.