Champions

Adeyemi i Kobel frustren el Chelsea

Champions. Un golàs de Karim Adeyemi deixa ferit l’equip de Graham Potter i el Benfica torna feliç de Bruges

Dortmund 1 Chelsea 0

DORTMUND:Kobel, Wolf (Ryerson, 73’), Süle, Schlotterbeck, Guerreiro, Emre Can, Adeyemi (Bynoe-Gittens, 78’), Bellingham, Özcan, Brandt, Haller (Modeste, 68’).CHELSEA:Kepa, James, Thiago Silva, Koullibaly, Chilwell (Mount, 71’), Loftus-Cheek, Enzo Fernández, Ziyeck, Mudryk (Cucurella, 71’), João Félix, Havertz.GOLS:1-0 (63’) Adeyemi.ÀRBITRE:Jesús Gil Manzano (espanyol).T.G.:a James, Thiago Silva, Bellingham, Can, Ziyek, Adeyemi, Özcan, Ryerson, Süle, Mount.

Bruges 0 Benfica 2

BRUGES:Mignolet, Mata, Hendry, Mechele, Buchanan, Onyedika, Odoi (Nielsen, 65’), Vanaken, Meijer, Lang i Sowah (Ferran Jutglà, 79’).BENFICA:Vlachodimos, Bah, Silva (David Neres, 65’), Otamendi, Grimaldo, Florentino, Chiquinho, João Mário (J. Neves), Aursnes, Guedes i Gonçalo Ramos (Guedes, 65’).GOLS:0-1 (53’) João Mário, de penal. 0-2 (88’) David Neres.ÀRBITRE:Davide Massa (italià).T.G.:a Odoi, Sowah i Otamendi.

Impotència del Chelsea en la seva visita al Signal Iduna Park de Dortmund. L’equip de Graham Potter va merèixer moltíssim més, però en el futbol no computen els mèrits, valen els gols, i l’únic gol del partit el va marcar Karim Adeyemi. Un golàs. Haurà de remuntar l’equip londinenc d’aquí a tres setmanes a Stamford Bridge si vol ser equip dels quarts de final.

Adeyemi, l’executor i Kobel, el mur. Ho va aturar absolutament tot el porter del Dortmund. Va volar en el 95’ per evitar el gol d’Enzo i va aparèixer en infinitat d’ocasions davant de João Félix. També davant d’una canonada de Koulibaly, assistit per Ziyech. El xut del central el va aturar en primera instància Kobel i Emre Can va acabar evitant el gol des de damunt la línia (78’).

Va ser millor el Chelsea en línies generals però li va faltar el gol. L’únic del partit va portar la firma de Karim Adeyemi (63’). El Chelsea va servir un córner sense encert i es va equivocar deixant Enzo tancant com a últim home en el cara a cara amb Adeyemi, molt més ràpid. L’home dels 121 milions d’euros va quedar venut en l’esprint contra un jugador de l’habilitat del dorsal 27 del Dortmund. Després d’una conducció de més de 60 metres i un canvi de ritme final per marxar del seu marcador, Adeyemi va acabar driblant Kepa i va signar un gol que val or.

En l’altra eliminatòria de la nit, victòria importantíssima del Benfica, que va treure un 0-2 de la visita a Bruges i té peu i mig en la següent fase. João Mário, de penal, i David Neres van ser els autors dels gols. No enyora el Benfica de moment la figura d’Enzo Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)