Champions

El PSG no pot més

Champions League. Messi, Mbappé i companyia diuen adeu a Europa davant la superioritat del Bayern

Bayern 2 PSG 0

BAYERN:Sommer; Stanisic, Upamecano, De Ligt, Davies; Goretzka, Kimmich; Coman (Gnabry, 86’), Müller (Cancelo, 86’), Musiala (Mané, 82’); i Choupo-Moting (Sané, 68’).PSG:Donnarumma; Danilo, Sergio Ramos, Marquinhos (Mukiele, 36’ (Bitshiabu, 46’)); Achraf, Vitinha (Ekitiké, 81’), Verratti, Fabián (Zaire-Emery, 76’), Mendes (Juan Bernat, 81’); Messi i Mbappé.GOLS:1-0 (61’) Choupo-Moting. 2-0 (89’) Gnabry.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià).T.G.:a Achraf, del PSG.

Tottenham 0 Milan 0

TOTTENHAM:Dorster; Cuti Romero, Lenglet, Davies; Emerson (Richarlison, 70’), Skipp, Hojbjerg, Perisic (Pedro Porro, 53’); Kulusevski (Davinson Sánchez, 83’), Son; i Harry Kane.MILAN:Maignan; Kalulu, Thiaw, Tomori; Messias (Saelemaekers, 56’), Krunic, Tonali, Theo Hernández; Brahim Díaz (Bennacer, 81’), Rafael Leao (Rebic, 89’); i Giroud (origi, 81’).ÀRBITRE:Clement Turpin (francès).T.G.:a Lenglet i Skipp, del Tottenham; i a Thiaw, del Milan.T.V.:a Cuti Romero (77’), del Tottenham, per doble groga.

La Champions League s’ha quedat sense el The Best, i és que Leo Messi no podrà lluitar per ser campió d’Europa una temporada més, després de l’eliminació del PSG a mans del Bayern, en una eliminatòria igualada sobre el paper, però que els bavaresos van resoldre amb solvència.

Després de guanyar a París en l’anada (0-1), el Bayern ho tenia tot de cara, i ahir només va patir durant una primera part en què el partit va estar molt obert. La millor ocasió, i claríssima, la van tenir els parisencs, en una greu errada de Sommer a la sortida de pilota que va permetre a Vitinha robar-li la cartera i xutar a porteria buida. Quan ja celebrava el gol, però, De Ligt ho va evitar sobre la línia amb una intervenció providencial (37’). Va ser l’única concessió d’un Bayern que després de la represa va estar molt més sòlid, aprofitant també les baixes en defensa –es van lesionar Marquinhos i Mukiele– d’un PSG que va acabar fent debutar un central de 17 anys com Bitshiabu. Choupo-Moting va avisar en dues ocasions, amb un gol anul·lat inclòs, i no va perdonar en el minut 61, marcant a plaer després que Goretzka recuperés la pilota a la frontal. L’1-0 ja era gairebé definitiu i el PSG va tenir poca reacció, però el Bayern encara hi va posar més sang amb el 2-0 de Gnabry (89’).

El Milan ha tornat

En l’altre partit de la nit el Milan va empatar a zero al camp del Tottenham, que va acabar amb deu, en un duel igualat, i va fer bona la victòria a San Siro (1-0) per classificar-se per als quarts de final de la Champions League dotze anys després. Kane, en el temps afegit, ho va estar a punt d’evitar amb una rematada de cap, però Maignag ho va evitar amb una bona aturada.

Tottenham-MILAN
0-0 (0-1)
BAYERN-PSG
2-0 (3-0)
CHELSEA-Dortmund
2-0 (2-1)
BENFICA-Bruges
5-1 (7-1)
Porto-Inter
14/3, 21 h (0-1)
M. City- Leipzig
14/3, 21 h (1-1)
Nàpols - E. Frankfurt
15/3, 21 h (2-0)
Madrid-Liverpool
15/3, 21 h (5-2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)