Europa League

El Sevilla sobreviu a Old Trafford (2-2)

El Sevilla ha sortit viu de Old Trafford en l’anada dels quarts de final de l’Europa League. El conjunt dirigit per Jose Luis Mendilibar ha empatat (2-2), un resultat impensable pels andalusos, ja que durant la gran part de partit pintava a que el Manchester United liquidaria l’eliminatòria. I és que en els primers 60 minuts, l’equip red devil ha estat molt superior i s’ha posat 2-0 per davant amb un doblet de Sabitzer (14’ i 21’) i el tercer ha vorejat durant molts minuts.

Però els sevillistes han resistit i en el tram final amb dos gols afortunats han empatat. De fet, els dos gols que han marcat han estat en pròpia porteria dels defenses locals i Malacia (84’) i Maguire (92’) han equilibrat l’eliminatòria. Decidirà el proper dijous el Sánchez Pizjuán.

La Juve no falla

En els altres enfrontaments, la Juventus ha guanyat (1-0) a l’Sporting Club de Portugal amb diana de Federico Gatti (73’). El Bayer Leverkusen i el Royale Union Saint-Gilloise han empatat (1-1) en u nmatx en què s’han avançat els visitant via Boniface (51’) i ha igualat Wirtz (82’). I finalment, la Roma de Jose Mourinho ha perdut (1-0) al feu del Feyernoord amb gol de Mats Wieffer (53’) en la segona meitat.