1a femenina

El Llevant Les Planes cau davant el Granadilla amb un gol de penal en el temps afegit (2-3)

L’equip que dirigeix Ferran Cabello continua sense poder sumar tres punts, tampoc quan juga a casa. El Llevant les Planes ha perdut contra el Granadilla Tenerife (2-3) a pocs instants del xiulet final i s’apropa a la zona de descens.

Les locals han aconseguit marxar al descans amb un empat a 1 al marcador, gràcies a un gol en pròpia porteria de Patri Gavira en el minut 32’. Abans, en el minut 21’, Gift Monday obria el marcador amb un xut molt ben definit des de la banda esquerra.

En el segon acte, el partit s’ha complicat en el minut 62’ amb una altra diana de Monday a passada de N’Guessan. Quan semblava que el xoc acabaria amb aquest resultat, Irina Uribe ha superat Aline amb un golàs de falta dirigit directament a porteria. El xoc entre catalanes i canàries encara ha portat més sorpreses i és que la mateixa Uribe ha provocat un penal sobre N’Guessan que ha acabat transformant Blom en el 92’.

El Granadilla aconsegueix el seu cinquè triomf fora de casa i també encadenar cinc victòries seguides.