Champions

El papu és real

La prèvia. Erling Haaland, que està trencant registres golejadors al Manchester City, s’ha convertit en algú temible. Avui amenaça el Bayern

“Ésser fantàstic inventat amb què es fa por a les criatures.” Així descriu el diccionari català la paraula papu. Una definició que li va com l’anell al dit a Erling Haaland si canviem criatures per rivals i eliminem fantàstic inventat. Perquè el noruec és real i als 22 anys, rodejat d’una estructura col·lectiva i de jugadors diferencials en el Manchester City, s’ha convertit en algú temible.

I és que és una màquina de fer gols. No necessita ni fer-se notar, ni tan sols jugar bé per deixar empremta en un enfrontament. Les xifres són imponents; en el seu primer curs al club citizen suma ja 47 dianes: 32 a la Premier League, 3 a la FA cup, 1 a la copa de la lliga i 11 a la Champions League. “Sabia que marcaria gols en aquest equip. La temporada passada van marcar més de 100 gols. Quan em mirava com jugaven i veia les vegades que centraven pensava... “m’encantaria ser allà”. Sabia que marcaria molts gols. I hi ha molt de potencial en aquest equip i penso que encara podem millorar”, va explicar recentment el futbolista que, quan queden vuit jornades per acabar la Premier, és només a dos gols d’igualar el rècord històric de 34 que tenen Andy Cole i Alan Shearer.

Avui torna a Alemanya, on durant tres campanyes al Dortmund es va fer també un fart de marcar i al Bayern, el rival al qual amenaça aquesta nit (21 h) en la tornada dels quarts de final de la Champions, el coneixen bé. En l’anada, en què els de Pep Guardiola van pràcticament sentenciar l’eliminatòria (3-0) ja va contribuir amb gol i assistència. El papu és real i es diu Haaland.

Chelsea-Madrid 0-2
Resultat global: 0-4
Nàpols-Milan 1-1
Resultat global: 1-2
Bayern - M. City avui, 21 h
Anada: 0-3
Inter-Benfica avui, 21 h
Anada: 2-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)