Champions

Cap mena de sorpresa

Chelsea-Real Madrid. El conjunt blanc s’imposa a Londres amb dues dianes de Rodrygo i serà en les semifinals. Courtois, un dia més, determinant

Chelsea 0 Real Madrid 2

CHELSEA:Kepa; Fofana, Thiago Silva, Chalobah; James, Kovacic, Enzo Fernández (Sterling, 67’), Kanté, Cucurella (Mudryk, 68’); Gallagher (Joao Félix, 68’) i Havertz (Mount, 77’).REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba (Rüdiger, 46’), Camavinga; Kroos (Ceballos, 76’), Modric, Valverde; Rodrygo (Asensio, 81’), Benzema (Tchouameni, 71’) i Vinícius.GOLS:0-1 (58’) Rodrygo. 0-2 (80’) Rodrygo.ÀRBITRE:Daniele Orsato.T.G.:als locals Cucurella, James i Mudryk; al visitant Militao.T.V.:cap.

Tenint en compte les trajectòries recents d’un i altre equip i, sobretot, el partit d’anada en què el Real Madrid va superar per 2-0 un esperpèntic Chelsea, res feia entreveure que Stamford Bridge pogués viure ahir una remuntada. Així va ser i, de fet, el resultat va ser calcat, ja que el conjunt blanc va imposar-se per 0-2 i va certificar la seva presència en les semifinals. Allà, en l’última estació abans de la final de la competició en què defensa el tron, espera ja el Manchester City o el Bayern, per disputar la seva onzena eliminatòria de semifinals en les darreres 13 temporades.

Tot i això, no li ho va posar tan fàcil el conjunt orientat per Frank Lampard, que va oferir una imatge molt diferent de la de fa una setmana al Santiago Bernabéu, d’on hauria pogut sortit golejat. Ahir, els blues van pressionar bé a dalt i van tenir bons moments a camp rival amb la pilota, però els va faltar ullal en els darrers metres. No obstant això, en van tenir una de clamorosa abans del descans, quan Cucurella, a l’àrea petita sol, va rematar a porteria i es va trobar una mà sensacional de Courtois.

El sentinella belga, un dia més, va canviar el signe d’un enfrontament en què l’equip entrenat per Carlo Ancelotti es va dedicar a intentar que no passés gaire res i a tirar contraatacs. Així van arribar els dos gols de Rodrygo; el primer (58’), en un tram en què el Chelsea collava i el segon (80’), ja a les acaballes, amb tot ja decidit. Cap mena de sorpresa, doncs, i el Real Madrid continua endavant, mentre que el Chelsea confirma el seu fracàs de temporada, en què ja només li queda la lliga, en què va onzè.

LA DADA

11
semifinals
en les últimes 13 temporades ha aconseguit abastar el Real Madrid.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)