Europa League

El Sevilla mereix més

Europa League. El conjunt de Mendilibar firma un molt bon partit a Torí, però el Juventus empata en la darrera acció

Juventus 1 Sevilla 1

JUVENTUS:Szczesny; Danilo, Bonucci (Gatti, 61’), Alex Sandro; Cuadrado, Miretti (Chiesa, 46’), Locatelli, Rabiot, Kostic (Iling JR, 46’); Di María (Pogba, 70’); i Vlahovic (Milik, 61’).SEVILLA:Bounou; Navas, Badé, Gudelj, Acuña; Fernando, Rakitic; Ocampos (Montiel, 34’), Óliver Torres (Papu, 74’), Bryan Gil (Lamela, 82’); i En-Nesyri.GOLS:0-1 (26’) En-Nesyri. 1-1 (97’) Gatti.ÀRBITRE:Daniel Siebert (alemany).T.G.:a Rabiot, Locatelli, Chiesa, Rakitic, Bryan Gil, Badé i Lamela.

Roma 1 Bayer Leverkusen 0

ROMA:Rui Patricio; Mancini, Cristante, Ibañez; Zeki Celik, Bove (Wijnaldum, 86’), Matic, Pellegrini, Spinazzola; Belotti (Dybala, 76’) i Abraham.BAYER:Hradecky; Frimpong, Kossounou (Bakker, 35’), Tapsoba, Tah, Hincapie; Palacios, Andrich (Amiri, 90’+2); Diaby (Adli, 72’), Hlozek (Sardar, 72’) i Wirtz.GOLS:1-0 (63’) Bove.ÀRBITRE:Michael Oliver (anglès).T.G.:a Mancini, Abraham, Ibañez, Spinazzola, Tah, Andrich i Diaby.

Tot es decidirà a Sevilla. L’anada de les semifinals de l’Europa League entre el Juventus i el conjunt andalús va ser una nova mostra de l’idil·li que manté aquest equip amb aquesta competició. Els de Mendilibar van firmar un molt bon partit a Torí, contra un històric d’Europa, i mereixien més, però el futbol no va ser just ahir.

El Sevilla va dominar en la primera part, desesperant el públic italià, i va marxar al descans amb avantatge gràcies a un gol d’En-Nesyri (26’), que va rematar una centrada d’un magnífic Ocampos que va acabar lesionat. El Juventus va fer entrar tots els homes d’atac en el segon temps, però tampoc va inquietar la porteria de Bounou. Quan semblava que el 0-1 seria definitiu, Gatti va empatar en la darrera acció del partit i en la sortida d’un córner (97’).

En l’altra semifinal, el Roma de Mourinho va superar per la mínima el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso (1-0).

Sorpresa a Florència

Pel que fa a la Conference League, cara i creu per als favorits. El West Ham va remuntar el gol inicial de l’AZ Alkmaar per acabar guanyant (2-1), però el Fiorentina no va aprofitar el gol inicial i va perdre contra el Basilea (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)