Mundial

Suècia a vuitens com a primera de grup i Itàlia, eliminada

La selecció sueca, ja classificada, ha tingut un partit plàcid davant Argentina, mentre que Itàlia s’ha vist superada per Sud-àfrica en uns 106 minuts d’infart

Aquest matí s’han disputat els últims partits del grup G de la fase de grups del mundial de futbol femení d’Austràlia i Nova Zelanda. Suècia, ja classificada per als vuitens de final com a primera de grup, ha vençut Argentina en un partit sense gaire història, però en el qual les nòrdiques s’han assegurat la primera plaça del grup, mentre que les argentines s’han acomiadat de la competició sense haver guanyat cap partit.

D’altra banda, Itàlia i Sud-àfrica disputaven un partit a cara o creu, ja que els dos conjunts necessitaven la victòria per seguir vius a la competició. Tot i que les italianes s’han avançat en el marcador gràcies a un penal abans dels primers 15 minuts de joc, Sud-àfrica ha sabut plantar cara i ha empatat poc abans del descans. A la segona part, el joc ha estat frenètic, amb anades i vingudes a una i altra banda del camp, fins que al minut 75 les sud-africanes han aconseguit el gol. Itàlia, però, ha sabut reaccionar ràpidament i han tornat a empatar el partit al minut 80. Ha sigut al temps de descompte quan Sud-àfrica ha aconseguit fer el tercer i, d’aquesta manera, classificar-se per als vuitens de final deixant Itàlia, l’equip revelació del mundial 2019, eliminada.

Ara, Suècia s’enfrontarà a Estats Units als vuitens de final (diumenge a les 11h), mentre que Sud-àfrica ho farà unes hores abans (diumenge a les 4h) davant Països Baixos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)