1a divisió FEF

El Sabadell perd contra el Logroñés tot i jugar una hora contra deu (1-2)

Garrotada del Sabadell a la Nova Creu Alta, on ha vist com el Logroñés s’enduia els tres punts tot i jugar amb un home menys des del minut 30, per expulsió de Rubio.

El partit ha començat de la pitjor manera per als arlequinats, perquè Jordi Escobar ha marcat el 0-1 en un contraatac (13’). David Astals ha tingut una bona ocasió per empatar poc després, però el porter Ander Iru ha refusat el seu xut (18’). L’expulsió amb vermella directa del visitant Rubio, per un cop de colze (30’), aplanava teòricament el camí dels vallesans, que han apujat la intensitat. Però just abans del descans, Jordi Escobar ha estat a punt de tornar a marcar i s’ha trobat amb una intervenció providencial d’Ortolà.

Cristian Herrera, Monroy i Pau Resta han buscat l’empat en l’arrencada de la segona part. L’empat no arribava, ni tan sols amb un xut de lluny d’Àlex Gualda que s’ha estavellat al travesser (67’). Ha estat el preludi de la garrotada, el 0-2 del Logroñés, obra d’Óscar Fernández (69’). El Sabadell no s’ha rendit i Manel Martínez, de cap, ha donat esperança amb l’1-2 (79’). El Sabadell ho ha intentat fins al final, però no se n’ha sortit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)