Champions

El Madrid i l’Arsenal fan la feina, el Sevilla està fora i el United s’aguanta per un fil

Champions League. Els madridistes i els ‘gunners’ golegen i certifiquen la primera posició. D’altra banda, els sevillistes estan eliminats i els ‘red devils’ no depenen d’ells per classificar-se

La fase de grups de la Champions League s’acosta al final i els conjunts que compondran els vuitens de final de la competició es comencen a dilucidar. Ahir, dos més van segellar la classificació, l’Arsenal i el PSV, com a primer i segon (grup B) respectivament. Els anglesos van golejar (6-0) el Lens i els neerlandesos van superar (2-3) el Sevilla, que ja està eliminat. Els sevillistes van malbaratar un 2-0 a favor i van sucumbir quan es van quedar amb un home menys per l’expulsió d’Ocampos (66’). No obstant això, l’equip entrenat per Diego Alonso –ratificat pel president José Castro just acabat el matx– té encara la via de jugar l’Europa League. Haurà de guanyar en l’última jornada al feu del Lens.

El Sevilla no és l’única decepció en la competició. I és que el Manchester United està protagonitzant un pas pel torneig dantesc i està gairebé fora. Ahir va empatar (3-3) amb el Galatasaray i les seves possibilitats de classificar-se (grup A) en l’última jornada impliquen guanyar a Old Trafford el Bayern –que ja és primer– i esperar que el Copenhague i el Galatasaray, que s’enfronten a Dinamarca, empatin.

El Madrid, ple de punts

El Real Madrid també es va assegurar el primer lloc (grup C) en imposar-se (4-2) al Nàpols, que encara no està classificat. Pel conjunt madridista, que va començar perdent, van marcar Rodrygo, Bellingham, Nico Paz i Joselu. Els blancs, juntament amb el Manchester City, son els únics que ho han guanyat tot.

L’altre equip de la LaLiga, la Real Sociedad, va empatar (0-0) amb el Salzburg i es jugarà el lideratge (grup D) en l’últim enfrontament a San Siro contra l’Inter. Als txuri-urdin els val l’empat.

LA REAL SOCIEDAD

Els ‘txuri-urdin’ es disputaran el primer lloc a San Siro contra l’Inter. Els val l’empat.

EL PSV

El conjunt neerlandès segella l’accés a vuitens com a segon de grup
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)