L’Escala deixa escapar un 2-0 contra l’Hospitalet (2-3)

L’Escala deixa escapar el partit contra l’Hospitalet. Els d’Aday havien aconseguit posar-se fins a dos gols per davant els barcelonins amb un 2-0 al 58’, però, l’Hospitalet, ha fet un cop a la taula demostrant perquè són on són, i han capgirat el marcador del Nou Miramar en un 2-3.

L’Hospitalet, com era d’esperar com a segon classificat, ha portat el control del partit, sobretot del primer quart d’hora. I tot i que els visitants han començat un pèl millor, l’Escala no ho ha posat gens fàcil. Els barcelonins han estat còmodes en un primer moment, però els anxovencs han aconseguit, passada la mitja hora de partit, començar a generar i a fer perillar la porteria d’Aliaga. Xumetra i Pime han estat els encarregats de liderar les ocasions, Pime, sobretot de provar de finalitzar-les. I després de provar-ho fins a tres vegades, el davanter escalenc, que s’ha trobat amb la pilota davant la porteria i només li ha calgut endreçar--la, ha aconseguit obrir el marcador un minut abans que l’àrbitre xiules el final de la primera meitat. I l’Escala ha marxat cap al vestidor amb un somriure d’orella a orella, guanyant per la mínima a casa i contra, ni més ni menys que l’Hospitalet.

Tot i ser un escenari somiat, la segona meitat no ha estat de somni. Ha començat bé, això sí. Pime, ha tornat a fer de les seves, i quan, pràcticament ningú s’ho esperava, i menys el porter visitant, el davanter escalenc ha provat un xut, que, efectivament, molt ajustat al primer pal d’Aliaga ha entrat al fons de la xarxa. I els escalencs han pogut celebrar el segon al 57’. L’alegria però, no s’ha allargat gaire, perquè els barcelonins, que per alguna cosa estan a dalt de tot de la taula, competint amb l’Olot, el líder, han escurçat distàncies amb una diana d’óscar Gómez. Amb això però, l’Hospitalet no en tenia prou i ha acabat de fer d’equip gran. Primer, Albert López, amb una bona rematada de cap, ha demostrat la capacitat de reacció dels barcelonins empatant el partit (75’). I cinc minuts després, Joel Lasso, ha liderat la remuntada amb un golàs. Controla amb el pit i ho finalitza fins al fons de la porteria de Ferretti, capgirant el marcador en un 2-3. Els últims minuts, l’Escala ja havent perdut el control del partit, ha estat incapaç de reaccionar. Els homes d’Aday han deixat escapar, primer 3, i després un punt que s’havien treballat, però l’Hospitalet no perdona, i així ho ha demotrat aquest migdia al Nou Miramar.