Copa

Barbastre-Barça, Elx-Girona i Espanyol-Getafe, als setzens de copa

Aquest migdia s’ha celebrat el sorteig dels setzens de final de la copa, ronda en què ja hi participaran els quatre equips que disputen la supercopa: Barça, Madrid, Atlético i Osasuna. El conjunt blaugrana iniciarà el seu camí en aquest torneig, que va guanyar per darrer cop l’any 2021, contra un dels equips de la segona federació: el Barbastre, que va eliminar l’Almeria en l’anterior eliminatòria. Els altres equips de la supercopa han quedat enquadrats de la següent manera: el Madrid s’enfrontarà a l’Arandina, també de la segona federació i que va desfer-se del Cadis, mentre que l’Atlético jugarà contra el Lugo i l’Osasuna ho farà davant el Castelló, dos equips de la primera federació.

Per la seva part, el Girona, líder en solitari de la primera divisió, s’enfrontarà a l’Elx, un dels candidats a tornar a la màxima categoria. Ara mateix, els il·licitans són novens a dos punts de la zona de play-off d’ascens. Finalment, l’Espanyol rebrà el Getafe de Pepe Bordalás a Cornellà-El Prat.

La resta d’enfrontaments són Màlaga-Real Sociedad, Unionistas de Salamanca-Vila-real, Burgos-Mallorca, Tenerife-Las Palmas, Racing de Ferrol-Sevilla, Osca-Rayo, Amorebieta-Celta, Cartagena-València, Eibar-Athletic Club i Alavés-Betis.

Els partits es disputaran el cap de setmana de reis, entre el 6 i el 7 de gener, i continuarà sent una eliminatòria a partit únic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)