Champions

El PSG ho salva i es classifica

La jornada. L’equip entrenat per Luis Enrique empata (1-1) al feu del Dortmund i serà el segon a evitar en el sorteig dels vuitens

La nit se li ha posat complicada per moments al PSG de Luis Enrique i Mbappé. En una última jornada cardíaca en el grup (F) de la mort, tots han arribat amb opcions de classificar-se, tots han estat a vuitens en algun moment, però ha estat finalment el Dortmund (l’únic que ha començar amb el bitllet segellat) i el PSG, que han empatat (1-1), els que han assolit l’objectiu. El resultat entre Newcastle i Milan (1-2) ha beneficiat als parisencs, que es classifiquen com a segons de grup i son, sense cap mena de dubte, el rival a evitar per a tots els caps de sèrie en el sorteig dels vuitens que es portarà a terme el proper dilluns.

En el grup (E) de l’Atlético, l’equip colchonero ha lligat la primera plaça, després de superar (2-0) la Lazio amb gols de Griezmann i Lino. Els italians passen com a segons.

Pel què fa al Manchester City, lider indiscutible en el seu grup (G) ha guanyat (2-3) a l’Estrella Roja i ha signat el ple de punts. 6 de 6, com el Real Madrid, els únics dos a fer-ho. L’acompanya com a segon el Leipzig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)