3a divisió FEF

Tornen el futbol i la solidaritat amb el partit de Càritas

Amistós. L’Olot rep el Barça B (12 h) en una cita benèfica consolidada des de fa 12 anys

L’Olot, que va perdre el lideratge en la darrera jornada abans de les vacances de Nadal, gaudeix d’un parèntesi per agafar forces abans de tornar a la lluita pel títol de lliga de 3a divisió FEF i l’ascens directe. Avui, però, els de Pedro Dólera tornaran a competir encara que sigui en un partit amistós, i és que aquest migdia rebran la visita al municipal del Barça Atlètic. Lògicament, enfrontar-se a un equip de la zona alta de 1a divisió FEF serà un bon test per als garrotxins, però avui el futbol i les sensacions queden en un segon terme. I és que l’Olot torna a demostrar el seu compromís social amb una nova edició del partit de Càritas, ja que tota la taquilla –les entrades valen cinc euros per als socis i deu per als no socis, i es poden fer altres donatius– anirà destinada a Càritas Garrotxa, una iniciativa que el club va engegar el 2011. L’objectiu del club, que va renovar aquesta setmana passada el conveni amb l’entitat social, és el de superar els 3.565 euros que es van recaptar l’any passat, la xifra més alta que s’ha aconseguit, en un partit que també es va disputar a finals de desembre i contra el filial blaugrana.

El Peralada també juga

El conjunt xampanyer, que dirigeix Àlex Marsal, jugarà avui un amistós al camp del Celrà (11 h) en el que serà també el seu darrer partit de l’any i que servirà per preparar el partit de lliga de diumenge que ve, en què s’enfrontarà a casa al Castelldefels.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)