L’Olot recapta 7.417 euros per Càritas Garrotxa en l'amistós contra el Barça Atlètic

L’Olot i la seva afició han demostrat més que mai el seu compromís social aquest migdia en l’últim partit de l’any dels de Pedro Dólera. Els garrotxins han rebut al municipal la visita del Barça Atlètic en el tradicional partit solidari en benefici de Càritas Garrotxa, en què han assistit 655 espectadors. La jornada ha estat tot un èxit, i és que el club ha aconseguit recaptar 7.417 euros per a l’entitat social, una xifra que dobla la de l’any passat i que és la més alta aconseguida des que l’Olot va començar amb aquesta iniciativa l’any 2011.

Esportivament, la vesant menys important d’avui, els de Pedro Dólera han començat a preparar el proper partit de lliga en un duel exigent que s’ha endut el Barça Atlètic (1-4) amb els doblets de Percan i Pau Víctor, mentre que el gol de l’Olot l’ha marcat Pedro del Campo. La nota curiosa, i també solidària, del partit s’ha viscut en la segona part, i és que el filial blaugrana s’havia quedat amb deu en el minut 20 per l’expulsió d’Mbacke i després del descans els olotins també han sortit per voluntat pròpia amb deu jugadors per jugar en igualtat de condicions.