1a divisió

Del Nido Junior, nou president del Sevilla

El consell d’administració del Sevilla va ratificar el nomenament com a president del club per al proper quadrienni de José María del Nido Carrasco, que substitueix José Castro, al comandament des del desembre del 2013, que permuta el càrrec amb el successor i passa a ser vicepresident primer. Del Nido Carrasco, és el fill de José María del Nido Benavente, expresident del club (2002-2013) i que fa temps que vol tornar al poder. Tot plegat ha desencadenat una guerra familiar que es dilucida als jutjats.

Del Nido Carrasco, advocat de 45 anys, va ingressar a l’òrgan de govern del Sevilla el desembre del 2006, durant la presidència del seu pare, com a vicesecretari del consell i ha pertangut al mateix en els càrrecs de secretari, conseller i, des de fa quatre anys anys, vicepresident. El seu ascens a la presidència es deu al pacte subscrit el 2019 per les principals famílies d’accionistes del Sevilla, en virtut del qual, Castro estaria al lloc fins a finals de 2023 i Del Nido Carrasco, en representació de les accions de la seva família, supliria durant quatre anys més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)