3a divisió FEF

L’Olot referma el posicionament

3a divisió FEF. El club busca, amb un seguit de proclames, que l’actual competició sigui més justa i respectuosa amb les arrels de les entitats i la promoció del talent català. Els olotins aposten per donar un sentit més social al futbol modest

L’Olot és un club dels anomenats modestos però que les seves accions i posicionaments converteixen en un club diferent. Coincidint amb l’inici del 2024, l’entitat presidida per Joan Agustí, un lluitador incansable contra les injustícies, a totes els nivells, que es viuen en el món del futbol, ha refermat el seu posicionament amb alternatives i idees expressades amb la voluntat de millorar el futbol des de la base. A l’Olot aposten perquè aquestes mesures transformin el futbol modest per donar-li un sentit més social, vinculat a les aficions i enfortint els lligams emocionals. El club de la Garrotxa recorda que l’IVA de les entrades i els abonaments a l’esport no professional és del 10%, gràcies a una sentència del Tearc que va resoldre a favor dels olotins, que ara reclamen que la FCF difongui aquesta sentència per abaratir el cost dels usuaris de carnets i compradors d’entrades. També demanen un repartiment dels drets audiovisuals que arribi al futbol base i al futbol no professional, tant femení com masculí, per cuidar així les categories formatives i fer-les-en partícips –ara es destina el 2,5% i l’Olot reclama que sigui el 6%.

A més, els garrotxins demanen que el CSD informi al començament de cada temporada sobre la política de repartiment que executarà en les partides que administra, que les competicions estatals tinguin un reglament econòmic fixat i que es compleixi, o que la FCF lluiti davant la FEF pels drets de les 200.000 llicències que té actualment Catalunya per deixar d’una vegada el resignat discurs de l’“és impossible” i “no es pot” –hi ha grups territorials de tercera FEF amb poques llicències que gaudeixen dels mateixos privilegis d’ascens.

En definitiva, l’Olot torna a oferir un posicionament ferm de conceptes que fa anys que són part de la seva lluita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)