1a divisió

El Madrid s’aferra al lideratge

1a divisió. Un gol de Rüdiger en el tram final del partit manté al conjunt blanc al capdavant de la classificació

Real Madrid 1 Mallorca 0

MADRID:Lunin, Carvajal, Bellingham, Vini Jr (Brahim, 60’), Kroos (Joselu, 67’), Modric (Ceballos, 86’), Rodrygo (Lucas Vázquez, 86’), Valverde, Tchouameni, Fran García, Rüdiger.MALLORCA:Rajkovic, Maffeo, Heyden (Lato, 46’), Raillo, Nastasic, González, Morlanes (Mascarell, 73’), Samu, Antonio Sánchez (Amath, 83’), Dani Rodríguez (Darder, 73’), Larin (Abdón, 73’).GOLS:1-0 (78’) Rüdiger.ÀRBITRE:Muñiz Ruiz.T.G.:Heyden, Rodrygo, Lunin, Nastasic, Maffeo.PÚBLIC:72. 384 espectadors al Santiago Bernabéu.

La mateixa història de sempre. El Madrid va tornar a sortir viu d’un partit en què va estar molt a prop de deixar-se pel camí dos o, fins i tot, els tres punts, i deixar en mans del Girona el lideratge en solitari. No va ser així. Aquest cop, el protagonista de la nit no va ser ni Bellingham ni Vinícius, que va tornar a l’onze inicial després d’estar un mes i mig de baixa per una lesió que es va fer amb la selecció. L’heroi va ser Rüdiger, amb un gol en el minut 78 que permetia als blancs acabar líders de la primera volta amb 48 punts i ser proclamats campions d’hivern.

El conjunt dirigit per Ancelotti va donar la benvinguda al 2024 amb una victòria agònica contra un Mallorca que va jugar sense complexos i que va estar a punt d’avançar-se en el marcador dues vegades, amb les pilotes al pal d’Antonio Sánchez (42’) i Samú Costa (54’). La poca contundència ofensiva va passar factura als d’Aguirre, que van marxar sense premi malgrat fer un partit molt seriós en defensa. El Madrid, precipitat i imprecís en els últims metres, va necessitar picar molta pedra per superar el plantejament defensiu de l’equip mallorquí i obrar un nou miracle.

En la primera part, els madrilenys van ser els clars dominadors, però no van aconseguir superar un gran Rajkovic, i el Mallorca va estar a punt de fer saltar la sorpresa abans de marxar als vestidors. Just després de la represa, els visitants van tornar a avisar sense encert. Rüdiger, amb una rematada de cap a la sortida d’un córner, va posar fi a la resistència del Mallorca. Victòria molt patida.

MÉS CLARES

El Mallorca va estavellar dues pilotes al pal (42’ i 54’) abans del gol de Rüdiger

VINÍCIUS

60
minuts
va disputar el brasiler en el seu retorn a l’onze després d’un mes i mig de baixa per lesió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)