3a divisió FEF

El Girona B no aixeca el cap contra la Rapitenca (1-0)

El filial perd al camp del pitjor local del grup 5 de tercera FEF i continua immers en una dinàmica negativa que el manté a dos punts del descens

El Girona B encaixa una nova derrota al camp de la Rapitenca, que abans d’iniciar la jornada era el pitjor local del grup 5 de tercera FEF amb només sis punts sumats en set partits, i continua enfonsat a la part baixa de la taula, a només dos punts de la zona de descens.

L’enfrontament, igualat i amb molt poques ocasions, s’ha decantat pel conjunt rapitenc gràcies a una diana de Titi al tram final (77’), que ha engaltat un xut potent des de la frontal de l’àrea que ha servit per batre el porter Lucas. Els locals ja havien avisat prèviament amb les ocasions de Carlos passada la mitja hora de joc i d’Airam, a l’inici del segon temps.

La desfeta deixa el filial gironí, encallat als 17 punts, en una posició francament delicada i molt lluny dels llocs de promoció d’ascens, que ara queden a nou punts. La derrota al Municipal de la Devesa és la segona consecutiva que pateixen els gironins, que la setmana passada van ser superats a casa pel Prat (0-1).

El conjunt dirigit per Sergi Mora, que avui ha acabat expulsat, encadena tres partits sense marcar un gol i suma quatre punts dels darrers 15 en joc. El cos tècnic espera revertir la situació en les dues jornades vinents, en què l’equip rebrà el Reus i el Tona a Riudarenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)