Champions

L’Atlético es classifica als penals

L’Atlético també serà als quarts de final. Ho ha aconseguit després de guanyar (2-1) a l’Inter en un partit que s’ha decidit als penals (3-2) i en què Jan Oblak ha estat l’herou amb dues aturades en la tanda. L’equip colchonero ha hagut de remar i no ha estat fins al minut 87 quan Memphis ha igualat l’eliminatòria quan els madrilenys es quedaven fora.

El duel ha estat vibrant. Ja la primera part frenètica en què l’Atlético ha atacat constantment i en què tant Lino com Morata han vorejat el gol, però Sommer els hi ha negat. L’Inter, amb transicions ràpides també ha amanaçat i Dumfries ha fet intervenir a Oblak. Res ha pogut fer el porter eslovè en un xut de Dimarco (32’), que ha culminat una bona jugada dels neroazzurro a passada de Barella. Se li posava fatal l’eliminatòria als colchoneros, però de seguida Griezmann (35’) recollint dins de l’àrea al més pur estil caçagols un mal refús dels defenses visitants.

Després del descans el partit ha seguit sent trepidant i amb un guió similar. L’Atlético ha collat fins al final, amb diverses ocasions; l’inter n’ha tingut dues de claríssimes en u contra u amb Oblak però Thuram i Barella han perdonat; i quan acabava, ha aparegut Memphis (87’) per recollir una gran passada de Koke i forçar la pròrroga. De fet, a punt ha estat de no haver-hi temps extra en una clamorosa de Riquelme a l’últim segon que sol, al punt de penal, ha estavellat al travesser.

No ha canviat res el temps extra i han estat els penals els que han dictat sentència, favorable a l’Atlético.