1a divisió FEF

Un Sabadell mancat d’efectivitat cau a casa contra l’Arenteiro (0-1)

1a divisió FEF. Els arlequinats, que no aprofiten cap de les ocasions del primer temps i els hi costa generar-ne en el segon, podrien tancar la jornada en zona de descens

El Sabadell perd a la Nova Creu Alta davant l’Arenteiro, que s’imposa amb un gol de Luis Chacón (29’), i encadena el quart partit sense conèixer la victòria, havent sumat dos punts dels darrers dotze. Els arlequinats no han pogut aprofitar cap de les ocasions generades en el primer temps, i els hi ha costat molt crear-ne de noves en els segons 45 minuts.

Abde ha tingut la primera aproximació de perill dels catalans, amb un xut que ha aturat Diego García, el porter visitant. L’acció ha arribat després d’una bona recuperació de l’extrem a camp contrari (14’).

Minuts més tard, Santos ha rematat per damunt del travesser una centrada lateral, i tot just en la segona arribada del conjunt gallec, Chacón, habilitat per una passada de Ramos des de la banda dreta, ha batut Ortolà al segon intent després de recollir un refús dins l’àrea (0-1 29’).

Els vallesans han pogut empatar quan Moyano ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una rematada de cap, però l’acció ha estat invalidada per fora de joc (36’). Al tram final de la primera meitat, Vladys ha protagonitzat, sense èxit, dues oportunitats clares. El seu primer intent ha topat amb la fusta (40’), mentre que el segon, provinent d’una falta lateral, ha estat desviat a córner per Diego García (43’).

A la represa, l’equip d’Óscar Cano ha tornat a estar ben a prop de marcar, però el xut de Moyano des de la zona del punt de penal no ha trobat porteria (48’). Els sabadellencs, tot i que els hi ha costat molt generar accions de perill a la segona part, han gaudit d’una doble oportunitat al tram final, però ni Manel ni Marc Domènech han estat encertats en la rematada (86’), com tampoc Abde, que ho ha provat des de la frontal de l’àrea a l’afegit (93’).

Amb aquesta derrota, el Sabadell continua, amb un total de 30, a dos punts de la zona vermella, però podria tancar la jornada 29 en descens en cas que el Sestao River sumi demà (19h) els tres punts a l’Anxo Carro de Lugo.