1a divisió FEF

El Barça Atlètic segueix en estat de gràcia

Ja són 10 jornades seguides sense conèixer la derrota per als de Rafa Màrquez

Amb la victòria per la mínima contra el Cornellà aquesta darrera jornada juntament amb la derrota del Nàstic a casa, el Barça Atlètic ha aconseguit superar en la classificació l’equip grana i situar-se segon a només un punt del líder, el Deportivo de la Corunya.

Els blaugrana no perden des de la jornada 19, el mes de gener, en què van perdre per 2-0 contra l’Arenteiro. Són vuit victòries i dos empats en les últimes deu jornades, amb un balanç de 26 punts de 30 possibles. Amb la derrota d’aquest diumenge de la Ponferradina, l’equip de Rafa Márquez està nou punts per sobre del sisè classificat, posició que ja no donaria accés al play-off d’ascens a segona A, mentre que el conjunt tarragoní,s’hi troba sis punts per sobre.

Resten nou jornades per acabar la lliga, i sembla ser que tot es decidirà en els últims partits. De moment, la propera jornada el Nàstic visitarà la Ponfe en un partit entre quart i cinquè, en el qual els dos equips voldran aconseguir la victòria després de diverses jornades sense emportar-se els tres punts, mentre que el Barça Atlètic, visitarà el camp de l’Osasuna B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)