2a divisió FEF

Uri Ayala renova per una temporada més amb l’Olot

L’Olot ha fet oficial aquesta tarda la quarta renovació de l’estiu, que com en les anteriors –Pedro del Campo, Marc Mas i Roger Barnils– es tracta d’una peça clau de la plantilla de Pedro Dólera, també confirmat pel curs que ve. Es tracta d’Uri Ayala, que complirà la seva quarta temporada al conjunt olotí, la segona a 2a divisió FEF on ja va ser una peça important en la temporada 2022/23 –29 partits de titular–, malgrat no poder evitar el descens. El central d’Estanyol, de 27 anys, apuntala una línia defensiva que comença a fer goig després de les renovacions de Barnils i el propi Ayala i la incorporació de Robert Costa, a més del retorn a la porteria de Pol Ballesté.

Uri Ayala, que aquesta temporada ha aconseguit el segon ascens amb l’Olot, suma un total de 72 partits defensant la samarreta del conjunt garrotxí i, si els problemes físics el respecten –aquest curs ha participat en 19 partits de lliga–, està cridat a ser una peça clau en un projecte que buscarà consolidar-se d’una vegada per totes a 2a divisió FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)