2a divisió FEF

Roger Vidal torna a Olot per ser l’ajudant de Pedro Dólera

L’exjugador de l’Olot, Roger Vidal, torna a la Garrotxa per ser la mà dreta de Pedro Dólera el curs vinent. Després que el club anunciés el mes passat que Xesco Rivas no seguiria sent el segon entrenador dels olotins, aquesta tarda el club fet oficial que el seu substitut serà el tècnic de 40 anys fins ara entrenador del Figueres.

El de Castellfollit de la Roca va retirar-se el 2018 amb la samarreta de l’Olot, després d’haver-la defensat durant nou temporades en dues etapes diferents. Un cop penjades les botes va seguir als terrenys de joc com a tècnic i va començar amb el juvenil A de l’Olot Després de tres temporades va marxar a entrenar el Banyoles i aquest últim curs ha estat dirigint el Figueres que, a Lliga Elit, ha lluitat per pujar a 3a divisió FEF, però van perdre el play-off contra l’Atlètic Lleida. Aquest curs, Vidal torna a Olot per ajudar a Dólera en el retorn dels garrotxins a 2a divisió FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)