1a divisió FEF

Tots junts fins al final

‘Play-off’ d’ascens a 2a. El Barça Atlètic necessita guanyar al Nuevo Arcángel de Còrdova per aconseguir l’anhelat ascens (21 h)

Ha arribat el moment decisiu. El Barça Atlètic vol posar el colofó a una espectacular temporada aconseguint l’ascens a segona divisió. Per fer-ho, els de Rafa Márquez estan obligats a guanyar aquesta nit (21 h) al Nuevo Arcángel de Còrdova després que el partit de l’anada a l’estadi Johan Cruyff acabés amb empat a un, gràcies a un gol de Lucas Román en el tram final del matx. Un resultat que ho deixa tot obert. “Hem fet un gran treball que ens ha portat a la final i és important donar continuïtat al bon moment. S’ha de lluitar a mort per intentar aconseguir el màxim objectiu”, va dir ahir el tècnic blaugrana. Un dels capitans de l’equip, Pelayo Fernández, també està convençut que hi ha possibilitats de pujar a la categoria de plata. “Estem amb molta il·lusió, però sense cap pressió. Amb il·lusió segur que aconseguirem l’ascens.”

La plantilla al complet, incloent-hi els lesionats, viatja a Còrdova. Tots junts fins al final per intentar aconseguir una plaça a la segona divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.