Eurocopa

Southgate, en el punt de mira

Grup C. El tècnic d’Anglaterra, molt criticat pel joc de l’equip que dirigeix, aspira contra Eslovènia a guanyar per assolir el lideratge i a convèncer

Anglaterra Eslovènia

ANGLATERRA:Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Rice, Alexander-Arnold, Bellingham; Saka, Kane i Foden.ESLOVÈNIA:Oblak; Karnicnik, Bijol, Drkusic, Janza; Stojanovic, Cerin, Elsnik, Mlakar; Sesko i Sporar.ÀRBITRE:Clement Turpin (francès) amb Willy Delajod (francès) al VAR.ESTADI:Cologne Stadium de Colònia (42.000 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

Dinamarca Sèrbia

DINAMARCA:Schmeichel; Maehle, Andersen, Vestergaard, Christensen, Kristiansen; Eriksen, Hjulmand, Höjbjerg; Höjlund i Wind.SÈRBIA:Rajkovic; Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic; Zivkovic, Ilic, Milinkovic-Savic, Mladenovic; Tadic, Mitrovic i Vlahovic.ÀRBITRE:François Letexier (francès) amb Fedayi San (suís) al VAR.ESTADI:Allianz Arena de Múnic (66.000 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 2/ TDP).

Guanyar –per avançar– i convèncer –per apaivagar els ànims–. A això aspira Gareth Southgate amb Anglaterra avui (21 h) contra Eslovènia. I és que el tècnic està sent molt criticat, en aquest inici de torneig, pel joc que està oferint l’equip que ell dirigeix. La realitat és que amb una plantilla farcida de talent, el combinat britànic està protagonitzant actuacions molt decebedores, amb un triomf pírric (1-0) amb Sèrbia i un empat (1-1) amb Dinamarca. No obstant, els three lions depenen d’ells mateixos per ser primers d’un grup en què tots –tant Eslovènia, com Dinamarca i Sèrbia, que s’enfronten– es classificaran si guanyen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)