Eurocopa

Gol de Ferran i debuts de Fermín i Raya

Albània 0 Espanya 1

ALBÀNIA:Strakosha; Balliu, Ajeti, Djmsiti, Mitaj; Ramadani, Asllani; Asani (Muçi, 81’), Laçi (Berisha, 70’), Bajrami (Hoxha, 70’); i Rey Manaj (Broja, 59’).ESPANYA:Raya; Jesús Navas, Vivian, Laporte (Le Normand, 46’), Grimaldo; Zubimendi, Mikel Merino, Dani Olmo (Baena, 84’); Ferran Torres, Oyarzábal (Fermín, 62’) i Joselu (Morata, 72’).GOLS:0-1 (13’) Ferran Torres.ÀRBITRE:Glenn Nyberg (suec).T.G.:a Bajrami i Berisha, d’Albània; a Vivian, d’Espanya.T.V.:cap.

Un gol de Ferran Torres, a passada de Dani Olmo, va donar al combinat estatal la victòria (0-1) contra Albània, que es va acomiadar del torneig. Havia de guanyar el conjunt que entrena Sylvinho per classificar-se i, tot i que va competir, no li va servir. Els albanesos fan les maletes amb un punt, però havent mostrat bona imatge, perdent dos enfrontaments per la mínima, contra Espanya i Itàlia, i empatant-ne un altre contra Croàcia.

Per a l’equip dirigit per Luis de la Fuente, ja amb el bitllet a vuitens com a primer de grup garantit, no hi havia res en joc ahir a Düsseldorf. És per això que el tècnic va decidir fer rotacions i fer jugar tots els que, fins llavors, no havien tingut minuts. Només el tercer porter, Álex Remiro, no ha participat. Això va propiciar els debuts en Eurocopa del sentinella català David Raya, que va estar molt encertat, amb tres aturades providencials, i també del blaugrana Fermín López, que va entrar en el minut 62. D’aquesta manera, la selecció espanyola accedeix a la següent fase amb ple de triomfs i amb la porteria a zero.