2a divisió FEF

Marc Roquet no continuarà a l’Olot

Després d’uns dies d’anunciar només altes, havien d’arribar les baixes. Aquesta tarda l’Olot ha fet oficial la rescissió de contracte de muti acord entre l’entitat garrotxina i Marc Roquet. El davanter vigatà va ser el primer reforç de la temporada passada. Amb 21 anys va aterrar a la Garrotxa provinent del Tona on havia debutat a 3a FEF amb 7 gols ens 29 partits i on tornarà per la temporada vinent.

Aquest nou curs Roquet no seguirà lluint la samarreta de l’Olot. Després de jugar 29 partits en lliga i, només 5 com a titular i firmar 4 gols en lliga i 2 a la Copa Catalunya, el jove davanter separar el seu camí del de l’Olot. El club però, ja ha reforçat l’atac amb les arribades de Chema Moreno i Pau Salvans i les renovacions d’Arnau Forés i Marc Mas.

Amb la baixa de Roquet l’Olot ja n’ha anunciat 8: Albert Batalla i Éric Mourín a la porteria; en defensa a Albert Blázquez que es retira, Bruno Perone i Marco Gil; i al davant Pablo Ufano i, ara, Marc Roquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)