Copa Amèrica

Savinho contribueix amb gol a la victòria del Brasil contra Paraguai (1-4)

El Brasil s’ha refet d’una estrena que va deixar freds als seus aficionats –van empatar a zero contra Costa Rica– i aquesta matinada han golejat Paraguai amb doblet de Vinícius Júnior, una diana del jugador del Girona Savinho, i Lucas Paquetá des del punt de penal –el migcampista havia errat una pena màxima amb el marcador 0-0.

El seleccionador Dorival Junior, després de les crítiques del primer partit, ha apostat per Savinho en banda dreta en el lloc del blaugrana Raphinha i l’aposta li ha sortit bé ja que el gironí ha mostrat les seves virtuts i ha ajudat, amb un gol –aprofitant un refús de Morínigo–, a encarrilar la victòria brasilera amb un Vinícius actiu i reivindicatiu.

El grup D queda liderat amb sis punts per Colòmbia, que ha guanyat el seu partit contra Costa Rica (3-0), seguit del Brasil amb quatre, Costa Rica amb un i Paraguai, que encara no ha puntuat. La matinada del dimecres Brasil i Colòmbia es disputaran la primera plaça en un duel directe d’alt voltatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)