Eurocopa

França-Bèlgica: El moment de desemmascarar-se

Vuitens. Després de generar molts dubtes futbolístics en la fase de grups, a França i Bèlgica els ha arribat el dia de fer el pas endavant

França Bèlgica

FRANÇA:Maignan, Koundé, Upamecano, Saliba, Theo Hernández, Kanté, Tchouaméni, Rabiot, Griezmann, Mbappé i Marcus Thuram.BÈLGICA:Casteels, Castagne, Wout Faes, Vertonghen, Theate, Mangala, Onana, De Bruyne, Doku, Lukaku i Lukébakio.ÀRBITRE:Glenn Nyberg (Suècia).ESTADI:Düsseldorf Arena (54.600 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

No entrava en els plans inicials de França ni tampoc en els de Bèlgica que es creuessin els seus camins tan aviat, però el fet d’acabar totes dues com a segones de grup en la fase prèvia les ha condemnat a reeditar de forma prematura un enfrontament que en altres grans cites anteriors no s’havia produït fins a una part del quadre molt més avançada. Dura batalla avui a Düsseldorf (18 h). En les semifinals de la copa del món de Rússia 2018, França va guanyar per 1-0 amb un gol de Samuel Umtiti, i en les semifinals de la Nations League del 2021 la victòria va tornar a ser per a la selecció bleu, amb gols de Benzema, Mbappé i Theo Hernández.

Ni França ni Bèlgica arriben al partit amb bon to. Només han guanyat un partit de tres i només han fet dos gols. A França, un gol de penal de Kylian Mbappé contra una Polònia que ja estava eliminada, un gol en pròpia porta de Wober contra Àustria en el debut i res més. Bèlgica s’ha quedat sense marcar en dos dels tres partits. Números que parlen per si sols.

Dembélé, Mbappé, Rabiot, Wout Faes, Mangala i Tielemans, tots ells avisats de sanció, corren risc de perdre’s el partit de quarts contra Portugal o Eslovènia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)