2a divisió FEF

Yaya Sidibé es converteix en el novè fitxatge de l’Olot

El lateral dret, de 27 anys, arriba procedent del Manresa amb 57 partits d’experiència a 2a divisió FEF

L’Olot comença a tenir la plantilla molt encarrilada, i és que aquest migdia s’ha fet oficial el novè fitxatge de l’estiu. Yaya Sidibé, de 27 anys, se suma a la llista dels porters Pol Ballesté i Jan Danés, els defenses Robert Costa i Gerard de Marco, els migcampistes David López i Albert Torras i els davanters Pau Salvans i Chema Moreno, i eleva fins a 18 els integrants de la plantilla que dirigirà Pedro Dólera.

Sidibé arriba a Olot procedent del Manresa per ocupar la posició de lateral dret, tot i que també ha jugat com a central en defensa de tres en múltiples ocasions. El defensa, nascut a Mali, torna d’aquesta manera a la demarcació de Girona, on hi va aterrar de ben petit per viure a Salt. Format entre clubs com el Salt, el Cassà, el Gironès-Sàbat i el Girona, Sidibé ha jugat al Farners a 1a catalanada, al Terrassa a 3a divisió i al Prat i al Manresa a 2a divisió FEF, on acumula un total de 57 partits. Per aquest passat al Prat qui coneix millor al nou fitxatge de l’Olot és el tècnic Pedro Dólera, que ja el va dirigir en les dues temporades que va disputar al conjunt potablava.

Yaya Sidibé destaca per les seves capacitats físiques en defensa, però també té capacitat d’incorporar-se a l’atac en cas de necessitat. “Estic molt content i orgullés de formar part d’aquest gran club. S’està fent un bon projecte amb bons futbolistes que tenen ambició, així que serà una temporada molt bona. Vinc per aportar compromís i treball per ajudar a l’equip a assolir els objectius marcats”, diu Yaya Sidibé, el nou fitxatge de l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)