Eurocopa

Una final anticipada

Eurocopa. Quarts. Espanya i Alemanya són les dues seleccions que millors sensacions han ofert, però només una passarà a les semifinals

Espanya Alemanya

ESPANYA:Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Rodri, Fabián; Lamine Yamal, Pedri, Nico Williams; i Morata.ALEMANYA:Neuer; Kimmich, Tah, Rüdiger, Raum; Andrich, Kroos; Musiala, Gündogan, Sané; i Havertz.ÀRBITRE:Anthony Taylor (Anglaterra).ESTADI:Stuttgart Arena (55.000 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

Potser no partien com a favorites abans de començar l’Eurocopa, però s’han guanyat a pols ser-ho. Espanya i Alemanya són, sense cap mena de discussió, les dues seleccions que millor han jugat fins ara en la competició i s’han convertit en les principals candidates per guanyar l’Eurocopa i arribar a ser el país amb més títols en solitari –ara en tenen tres totes dues.

Només una, però, podrà arribar a les semifinals, i és que aquesta tarda s’enfronten a Stuttgart en el primer partit dels quarts de final. L’espectacle, amb dos atacs que destaquen per la joventut dels seus jugadors més desequilibrants –Nico Williams i Lamine Yamal, d’una banda, i Musiala i Wirtz, d’una altra banda–, està assegurat. S’esperen gols, i és que per alguna cosa són les dues seleccions que més dianes han marcat en aquesta competició. Deu Alemanya i nou Espanya. Les defenses, però, han demostrat estar a l’altura, i és que també són dels equips més segurs al darrere i no faran concessions.

El lleuger avantatge per citar-se amb França o Portugal en les semifinals el té Alemanya, i és que voldrà fer notar el fet de jugar a casa. Espanya mai ha eliminat una amfitriona en una fase final d’una gran competició i avui intentarà trencar aquesta mala ratxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)