Eurocopa

Buscant el límit de la resiliència

Països Baixos - Anglaterra. El rival d’Espanya en la final es decidirà a Dortmund (21 h)

Països Baixos Anglaterra

PAÏSS BAIXOS:Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders; Bergwijn, Xavi Simons, Gakpo; i Memphis.ANGLATERRA:Pickford; Walker, Stones, Guehi; Saka, Mainoo, Rice, Trippier; Bellingham, Foden; i Kane.ÀRBITRE:Felix Zwayer (Alemanya).ESTADI:Signal Iduna Park (62.000 espectadors).HORARI I TV:21.00 h (La 1).

Per joc potser cap de les dues seleccions no ho ha merescut, però aquesta nit els Països Baixos o Anglaterra es trobaran en la final de diumenge amb Espanya. Dos equips que s’han vist més fora que dins en diversos moments del torneig però que han salvat els mobles gràcies a la inspiració de Gakpo, en el cas dels neerlandesos, i a les individualitats puntuals en els darrers minuts, en el cas dels anglesos. Avui, qui s’acosti més a la seva millor versió tindrà mig camí fet per disputar la seva segona final de l’Eurocopa de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)