Copa Amèrica

Argentina supera Canadà (2-0) i espera rival en la final

Julián Álvarez i Messi tradueixen amb gols la superioritat de la campiona

L’Argentina de Scaloni torna a tenir un altre títol a l’abast. Campiona del mundial de Qatar, l’albiceleste aspirarà a repetir títol de la copa Amèrica, que ja va aconseguir fa dos anys. Un altre repte de Leo Messi, que continua col·leccionant mèrits. L’exblaugrana marcava el 2-0 que acabava de donar tranquil·litat als argentins en la semifinal contra Canadà, que no ha fet patir el campió.

Argentina, amb Messi i Julián Álvarez al davant, ha estat superior. El davanter del Manchester City ha obert la llauna en el minut 22, després de recollir una passada de De Paul. Als de Scaloni, no els ha fet falta fer res de l’altre món contra un rival que ha tingut poca capacitat d’amenaça. I en la segona part, Messi ha desviat un xut d’Enzo per situar el 2-0 en el marcador (51’). El rival d’Argentina en la final sortirà de la semifinal entre Colòmbia i Uruguai, dues seleccions que s’han mostrat potents durant la competició.