Més futbol

El Sant Andreu, vigent campió, és el primer semifinalista de l’Històrics

Aquest dilluns ha arrencat al Municipal del Guinardó la 38a edició masculina del Torneig d’Històrics del futbol català. En la primera jornada, ja hem conegut el nom del primer semifinalista: el Sant Andreu, vigent campió, que ha eliminat a la UE Sants (1-0) i al CF Badalona (1-0) amb gols de Kibili i Toni Paredes, respectivament, en la fase de grups. Prèviament, els badalonins també havien guanyat els santsencs (1-0, gol de Dani Homet). Així doncs, el Sant Andreu de Xavi Molist ja espera rival a les semifinals, que sortirà del grup de demà format per l’Olot, el Tona i l’Horta.

Un any més, a l’Històrics masculí hi participen 12 equips, nou dels quals ja saben què és guanyar el Torneig, amb l’estructura habitual: quatre grups que es juguen en format triangular amb partits de 45 minuts, de dilluns a dijous des de les 18h. Divendres és jornada de descans, i per al cap de setmana, ja en partits de 90 minuts, es jugaran les semifinals, dissabte (a les 18h i a les 20h), i la final està reservada per al diumenge, a les 21h.