Més futbol

Sorpresa sense primera plaça

Futbol. Egipte castiga, derrota i avisa Espanya, que s’ha de conformar a passar com a segona als quarts de final, en què espera el Japó

Espanya 1 Egipte 2

ESPANYA:Iturbe: Pubill (Juanlu, 46’), Mosquera, Jon Pacheco, Miguel Gutiérrez (Miranda, 68’); Diego López, Adrià Bernabé (Fermín, 63’), Turrientes (Barrios, 63’), Aimar Oroz (Sergio Gómez, 46’); Camello i Samu Omorodion.EGIPTE:Alaa; El Debes (Saber, 46’), Fayed (Tarek, 70’), Abdelmaguid, Eid (Kamal, 97’); Shehata (Atef, 81’), Elneny, Kouka; Zizo, Adel i Faisal (Mazhar, 81’).GOLS:0-1 (40’) Adel. 0-2 (62’) Adel. 1-2 (90’) Samu Omorodion.ÀRBITRE:Drew Fischer.T.G.:al visitant Eid.

Egipte va sorprendre Espanya i li va pispar la primera plaça del grup C. Tot i això, la selecció que entrena Santi Denia es va endur tan sols un avís, ja que passa com a segona als quarts de final dels Jocs Olímpics de París.

Amb l’equip ja classificat i un empat sent suficient per acabar líders, el tècnic va apostar per un onze ple de canvis i pocs habituals, entre els quals els catalans Pubill i Bernabé, així com el jugador del Girona Miguel Gutiérrez. Tan sols va repetir Aimar Oroz. Espanya va dominar completament, va tenir ocasions per avançar-se, però Egipte va necessitar ben poc per castigar la poca eficàcia i alguns errors grollers dels espanyols. Abans del descans va anotar el primer en una gran transició i, sobre l’hora de joc, el segon després d’un regal de Pacheco.

Va intentar reaccionar Denia fent entrar peces clau com ara el català Sergio Gómez i el blaugrana Fermín, però no era el dia. Samu Omorodion va retallar diferències en el minut 90, però va ser tard.

Espanya continua viva, però passa com a segona de grup quan tenia a tocar el primer lloc i s’enfrontarà al Japó en els quarts de final. Serà divendres a partir de les 17 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)