Més futbol

Klopp deixa les banquetes

Sorpresa majúscula en el món del futbol. Jürgen Klopp, un dels tècnics més exitosos dels darrers anys, ha anunciat el seu adeu de les banquetes mesos després que s’acomiadés del Liverpool. Als seus 57 anys, l’alemany ha decidit no tornar a dirigir cap equip. Ho ha anunciat en el Congrés Internacional d’entrenadors a Würzburg (sud d’Alemanya). “A partir d’ara, això és tot per mi com a entrenador. No he decidit parar per un capritx, sinó que ha estat una decisió general. He entrenat als millors equips del món”, ha explicat en ser preguntat pel seu futur.

En aquest congrés, Klopp també ha aprofitat per parlar sobre una possible oferta de la selecció anglesa: “No importa qui truqui. En la meva declaració de renúncia he dit que no entrenaré a cap país ni club en els següents anys. Algunes persones deuen haver passat per alt aquesta part”. Això sí, l’alemany no ha descartat tornar a les banquetes més endavant. “Soc massa jove per només jugar a pàdel i passar temps amb els meus nets. Tornaré a ser entrenador? De fet, ho descartaria per ara. Veurem com es presenta la situació en uns mesos. Ara mateix, res”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)