Més futbol

Sant Andreu i Europa, finalistes del Torneig d’Històrics

La UE Sant Andreu, vigent campió, i el CE Europa protagonitzaran demà la gran final de la XXXVIII edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català (21h), en un derbi barceloní que promet emocions fortes.

Els andreuencs s’han imposat als penals en un duel vibrant a l’Olot, que ha finalitzat amb empat a dos gols amb una part per cada equip. El conjunt de Xavi Molist s’ha avançat per 0-2 a la primera meitat, amb les dianes de Max Marcet (5’) i Serrano (35’). A la represa, però, l’equip garrotxí ha sortit més endollat, i això s’ha traduït en el marcador. Els de Pedro Dólera han forçat la tanda de penals gràcies als gols de Pau Salvans i Marc Mas en els darrers compassos. Als penals, el Sant Andreu ha estat més precís que l’Olot, en una llarga tanda on ningú volia fallar (8-7). D’aquesta manera, els andreuencs podran defensar demà el títol aconseguit l’any passat.

Per la seva banda, l’Europa s’ha imposat a l’AE Prat per 2-0 amb gols d’Albert Garcia (17’) i Manel Lozano (59’) en un partit en el que ha dominat amb escreix, tot i les bones prestacions del rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)