Territorial

Presentat el segon Torneig benèfic TEA

L’estadi municipal d’Olot ha estat l’escenari de la presentació del que vol ser un clàssic d’estiu. I tot per una bona causa. L’Olot, com a amfitrió, i el Figueres, acompanyats de l’associació TEA Garrotxa, TEA Empordà, la Diputació de Girona i l’Ajuntament d’Olot, han presentat la segona edició del torneig benèfic TEA (trastorn de l’espectre autista).

L’esdeveniment, que aquest any té com a objectiu recaptar fons en benefici de TEA Garrotxa, es disputarà el 28 d’agost al municipal olotí i comptarà amb la presència dels equips juvenils, femenins, sèniors i de futbol adaptat (integra) de l’Olot i del Figueres. Les entrades per veure els partits tindran un cost de 10 euros que anirà destinat com a donatiu a l’associació garrotxina i es poden comprar a través del web de l’Olot, a la botiga integra-UEO de la ciutat i al Legends Sports Bar.

“L’Olot i el Figueres no juguen la Champions, però deixen petjada social i transformen la vida de la gent del territori”, comentava durant la presentació en Ramon Serra, de TEA l’Empordà, molt en consonància amb la representant de TEA Garrotxa, Vanessa Catalan: “Agraïm a l’Olot i el Figueres la iniciativa que van arrencar l’any passat. Aquest suport és important per donar continuïtat a les activitats que estem fent amb un grup de joves i les famílies”.

Pel que fa a les institucions, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, va felicitar també als dos clubs pel projecte social que tenen en comú: “Això no suma, això multiplica. Felicito a aquestes dues entitats esportives, que es donen a conèixer pels seus valors i compromisos. Esperem que aquest esdeveniment sigui un èxit i hi participeu de qualsevol manera”, una crida també secundada per Imma Muñoz, representant de la Diputació de Girona: “L’Olot i la Unió s’han ajuntat per una causa i vetllen per donar més qualitat a aquests infants i adolescents. El 28 tenim una cita important”.

La Unió Esportiva Olot també hi ha dit la seva a través de la membre de la junta i gerent d’Integra Nuri Fité: “Ja sabeu que tenim un projecte social que va més enllà d’aquest esport i que en aquestes iniciatives ens hi trobaran sempre. Esperem que el dia 28 hi hagi una gran festa a l’Estadi amb un esperit d’inclusió i solidaritat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)