Premier

El City debuta amb victòria a casa el Chelsea (0-2)

Premier. Els de Pep Guardiola han començat amb bon peu la defensa del títol a Stamford Bridge

El Manchester City s’ha estrenat amb el primer partit de lliga de la temporada avui a Stamford Bridge i han plantat cara al Chealsea amb un bon 0-2. Els homes de Pep Guardiola han sumat els tres primers punts gràcies als gols de Haaland (18’) i Kovacic (84’). I Savinho, l’estrella a Girona el curs passat i que aquest s’ha guanyat el lloc a Anglaterra, també se’l ha guanyat avui a l’onze titular de Guardiola. El brasiler ha fet un bon paper els primers 45 minuts i a la mitja part el tècnicl’ha canviat per Phil Foden.

A l’espera de l’últim partit per tancar la primera jornada, el Leicester-Tottenham de demà a les 21h, el Brighton és el líder de la classificació després de guanyar per 0-3 a casa l’Everton. L’Arsenal, el Liverpool, el City, l’Aston Villa, el Brentford, el Manchester United i el newcastle també es van endur la victòria dels seus respectius primers partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)