Premier

Joao Félix signa pel Chelsea pels pròxims set anys

El portuguès deixa l’Atlético de Madrid i torna cap a Londres a canvi d’uns 50 milions d’euros després del seu irregular any al Barça la temporada passada

Joao Félix és oficialment nou jugador del Chelsea. El futbolista deixa l’Atlético de Madrid i torna al conjunt londinenc, on ja va jugar mitja temporada cedit. Ara ho fa traspassat, a canvi d’uns 50 milions d’euros. Signa un contracte per set temporades amb l’equip anglès. És el final de les negociacions entre Chelsea i Atlético de Madrid, que han acabat amb Gallagher a l’equip espanyol a canvi d’uns 40 milions d’euros.

L’atacant portuguès, que va jugar cedit al Barça la temporada passada, s’ha mostrat molt content de tornar al Chelsea. “Em va encantar el temps que vaig passar aquí i havia dit als meus amics i familiars que m’agradaria tornar a la Premier League algun dia. Fer-ho amb el Chelsea és una gran sensació i estic emocionat de tornar”, ha explicat Joao.

Tot i marcar 10 gols i repartir 6 assistències el seu darrer any a Barcelona, el seu rendiment va ser una prova més d’un futbolista amb molt talent, però molt irregular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)