L’Escala rescata un punt contra el Reus Reddis (1-1)

El Reus Reddis ha dominat bona part del partit al Nou Miramar, però L’Escala ha rescatat un punt al darrer minut gràcies a un gol de Josu. Tot i el control inicial dels visitants, el marcador ha acabat amb un empat ajustat (1-1).

Els visitants han començat dominant clarament al Nou Miramar, i al minut 5 ja han obert el marcador amb un gol de Joan Torrents, culminant una jugada per la banda dreta. Els visitants han seguit pressionant i creant ocasions, sobretot amb xuts llunyans d’Aitor Serrano, mentre L’Escala patia per sortir del seu camp. Torrents ha estat a punt de fer el segon amb una rematada de cap que ha fregat el pal. Els locals, amb prou feines han resistit fins al descans, moment que esperaven amb ànsies els de Raúl Paje.

A la segona part, Aitor Serrano ha hagut de ser substituït per Ricard Robledo després de patir un fort cop a les costelles. Els següents minuts han estat més equilibrats, amb L’Escala tancant millor les bandes i generant alguna ocasió sense gaire perill. Al minut 73, Xavi Molina ha estat a prop de marcar amb un remat a la sortida d’un córner. Quan semblava que el Reus Reddis s’emportaria els tres punts, Josu ha empatat al darrer minut, donant a L’Escala un punt valuós en un partit més disputat a la represa.