2a divisió FEF

Derrota mínima i dolorosa

2a divisió FEF. L’Olot cau derrotat contra el Torrent en un partit marcat per les imprecisions ofensives i la manca de contundència, amb un solitari gol decisiu del defensa Ivi en la segona part

Olot 0 Torrent 1

OLOT:Pol Ballasté, Roger Barnils, Pau Juvi, Uri Ayala, Pau Salvans (Óscar Gonpi, 79’), Pedro Del Campo, Gerard De Marco (Chema Moreno, 54’), Arnau Forés, Yaya Sidibe, Albert Torras (David López, 67’)i Marc Mas.TORRENT:Pablo Garcia, Ivi Martínez, Kaiser (Abraham Peleteiro, 79’), Roan Riera, Quim Araujo, Manel Busquets (Jacobo Martí, 85’), UriJové (Francesc Mateu, 79’), Luis Navarro (Andreu, 60’), Juan Antonio (Castaño, 85’), Adrián Lois i Juanma AcevedoGOLS:0-1 (69’), Ivi Martínez.ÀRBITRE:Pujol Salar.T.G.:Als locals Forés, Torras i Sidibe. Als visitants Lois, Manel, Andreu i Acevedo.PÚBLIC:744 espectadors.

L’Olot va caure per la mínima contra el Torrent en un partit marcat per les imprecisions i la manca de fluïdesa en atac. Un gol d’Ivi Martínez en el minut 69 va decantar el marcador a favor dels visitants (0-1). Els de Pedro Dólera van sumar la segona derrota del curs en la jornada 2.

El partit va començar amb bones arribades del Torrent, amb Manel Busquets, exjugador de l’Olot, creant perill en el minut 4 amb una centrada per la banda dreta. L’Olot va reaccionar amb un xut de Marc Mas en el minut 8, però sense encert. Tot i tenir més possessió, els locals van patir imprecisions en l’última passada.

El Torrent va tenir la seva ocasió més clara en el minut 17 amb un xut d’Acevedo que va passar per sobre el travesser. L’Olot va intentar crear perill amb una jugada per la banda de Sidibe en el minut 25, però tampoc va trobar rematador. Les millors oportunitats locals van ser un xut fluix de Torras en el minut 34 i un córner forçat per Juvi. Amb tot, el marcador es va mantenir 0-0 en el descans.

En la segona part, l’Olot va continuar amb imprecisions, i Dólera va buscar revulsius amb l’entrada de Chema Moreno. Malgrat els canvis, l’equip va seguir cometent errors i acumulant targetes. El Torrent es va avançar en el minut 69 amb un gol d’Ivi Martínez i, poc després, una pèrdua de Juvi va donar una ocasió claríssima als visitants per ampliar l’avantatge, però van perdonar.

L’Olot va seguir sense capacitat de reacció i, malgrat els debuts de Gonpi i Joaco, només va crear perill amb un xut desviat de Barnils en el minut 72. En el temps afegit, Marc Mas i Chema Moreno van tenir una doble oportunitat, però el porter rival, Pablo, va evitar l’empat. Finalment, una jugada de Barnils es va anul·lar per fora de joc i l’Olot va acabar perdent. Els de Dólera, doncs, hauran de canviar la dinàmica el pròxim diumenge 15 de setembre a les set de la tarda en una visita complicada a la Dani Jarque contra l’Espanyol B, que només ha sumat un punt de sis.