1a divisió FEF

Un inici complicat

Divisió d’honor juvenil. Els gironins encara no coneixen la victòria després de tres jornades de lliga

Girona 1 Nàstic 2

GIRONA:Andreev, Jordana (Curcio, 84’), Aguilera, Coromina, Badia, Aimar (Maiga, 84’), Nacho (Derek, 65’), Roldan, Arango (Siaka, 77’), Fuentes (Ibrahim, 65’), Elvir.NÀSTIC:Curto, Subirats (Kwaku, 65’), Mora, Pujol (Angles, 65’), Barres, Raya (Betancourt, 76’), Parisi, Gutierrez, Wester (Alves, 65’), Beamuz (Garrofe, 87’), Marc.GOLS:1-0 (39’) Nacho. 1-1 (80’) Parisi. 1-2 (90’) Gutierrez.ÀRBITRE:Cartiel Arasa.T.G.:Als locals Nacho i Jordanai als visitants Marc i Barres.T.V.:Al local Maiga.

Els inicis solen ser complicats i aquest inici de lliga ho està sent molt per al juvenil del Girona. Els joves blanc-i-vermells van empatar el primer partit a casa, van perdre el segon a domicili i ahir van tornar a perdre en la tercera jornada a casa, a Vidreres, contra el Nàstic de Tarragona. Els nois de Sergi Mora van començar avançant-se. Van tenir el control de la primera part i després d’un parell d’ocasions, en el 39’ va arribar el gol de Nacho amb un bon xut amb rosca. En la segona meitat els tarragonins van sortir molt ben col·locats al darrere i els gironins no van disposar de tantes ocasions. Semblava que ja no passava res quan dues errades van capgirar el marcador. En el 80’ el Nàstic va empatar després d’una errada del lateral gironí. El partit va embogir i en el 90’ va arribar el segon dels visitants en una contra. En la mateixa acció Maiga va fer una entrada a un dels rivals que li va costar la vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)