Champions

Amb el segell “Madrid”

Madrid. Els blancs guanyen l’Stuttgart en l’estrena en la Champions amb dos gols en la recta final després d’un partit dolent

Madrid 3 Stuttgart 1

MADRID:Courtois; Lucas Vázquez (Militão, 46’), Carvajal, Rüdiger, Mendy (Fran García, 76’); Tchouaméni (Modric, 70’), Fede Valverde, Bellingham (Endrick, 80’); Rodrygo (Arda Güler, 75’), Vinícius i Mbappé.STUTTGART:Nübel; Vagnoman (Chase, 63’), Rouault, Julian Chabot, Mittelstädt; Karazor, Angelo Stiller, Enzo Millot (Demirovic, 75’); Leweling, Chris Fuhrich (Rieder, 63’); Deniz Undav (El Bilal Touré, 76’).GOLS:1-0 (46’) Mbappé. 1-1 (68’) Undav. 2-1 (83’) Rüdiger. 3-1 (94’) Endrick.ÀRBITRE:Umut Meler.T.G.:a Lucas Vázquez, Fede Valverde, Militão i Mittelstädt.

El Madrid va començar una nova Champions de la mateixa manera que va acabar l’anterior: guanyant. El com sempre passa a segon pla en el cas dels blancs. No van fer, ni de bon tros, un bon partit contra l’Stuttgart. El subcampió de la passada lliga alemanya va ser molt superior en el primer tram de partit, Courtois va evitar que s’avancessin. Va millorar el Madrid amb el pas dels minuts i, tan bon punt va arrencar el segon temps, va demostrar que li fa falta ben poc. Rodrygo va regalar el gol a Mbappé, el primer de blanc a Europa.

Va estar a punt d’ampliar l’avantatge l’equip d’Ancelotti, però va perdonar i l’Stuttgart va aconseguir empatar. El partit s’havia encallat i Courtois havia sigut el millor dels blancs. Però poc importa en els guions que s’escriuen al Bernabéu. Ja en la recta final, com gairebé sempre, Rüdiger va aprofitar una mala sortida del porter per marcar. La cirereta la va posar Endrick, amb un bon gol des de la frontal en la darrera jugada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)