3a divisió FEF

Un gol d’Ayala en l’afegit deixa l’Escala amb la mel als llavis (1-1)

Després d’avançar-se amb una diana de Josu i quedar-se en inferioritat numèrica per l’expulsió de Ferri, l’Hospitalet empata en el 93’ i priva els anxovencs dels tres punts

Un gol de Sergio Ayala en un servei de banda en el temps afegit (93’) neutralitza la diana inicial de Josu abans de l’hora de joc (57’) i priva l’Escala, que ha acabat en inferioritat numèrica per l’expulsió de Ferri per doble amonestació (79’), de sumar tres punts preuats contra l’Hospitalet, tot un candidat a l’ascens, que li haurien servit per refer-se de la dura desfeta de la setmana passada a Nou Barris davant la Muntanyesa (3-0). Tot i això, el conjunt dirigit per Raúl Paje, que s’enfila fins als nou punts, els mateixos que el seu rival d’avui, ocupa momentàniament la sisena plaça i té la zona de play-off a tocar, a més de continuar invicte al Nou Miramar, on aquest curs ha obtingut un triomf i dos empats. D’altra banda, enllaça la tercera jornada sense guanyar després d’haver sumat set punts dels primers nou en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)