3a divisió FEF

L’Escala, amb la mel als llavis

3a FEF. Un gol de l’Hospitalet a les acaballes neutralitza la diana inicial del capità Josu

L’Escala 1 L’Hospitalet 1

L’ESCALA:Jona Morilla, Bipe, Marc Pouget, Hudson Thomas, Mballow, Montoya, Gerard Pouget (Marco Gil, 69’), Gelmà (Adrià Méndez, 46’), Josu (Xevi Germán, 83’), Ferri, Padilla (Lluc Banús, 89’).L’HOSPITALET:Aliaga, Marimón, Pentelei, Ayala, Lasso (Pariente, 65’), Alcover, Sarr (Ballesteros, 22’), Maldonado (Jaume, 82’), Haji, Carlos Martínez, Estebe.GOLS:1-0 (57’) Josu. 1-1 (89’) Ayala.ÀRBITRE:Pol Curiel.TG.:Al visitant Alcover.TV.:Als locals Ferri, per doble amonestació (37’ i 77’), i Gelmà, que va veure la vermella directa des de la banqueta (89’).

Un gol de Sergio Ayala en un servei de banda a les acaballes (89’) va neutralitzar la diana inicial del capità Josu (57’) i va privar l’Escala, que va acabar en inferioritat numèrica per l’expulsió de Ferri per doble amonestació (77’), de sumar tres punts ben preuats contra l’Hospitalet, tot un candidat a l’ascens, que li haurien servit per refer-se de la dura desfeta de la setmana passada a Nou Barris davant la Muntanyesa (3-0). Després d’encaixar l’1-1, Marc Gelmà també va ser expulsat des de la banqueta. Tot i això, el conjunt dirigit per Raúl Paje, que es va enfilar fins als nou punts, els mateixos que el seu rival d’ahir, ocupa la sisena plaça i té la zona de play-off a tocar, a més de continuar invicte al Nou Miramar, on aquest curs ha obtingut un triomf i dos empats. D’altra banda, amb el resultat davant els riberencs, enllaça la tercera jornada sense guanyar després d’haver sumat set punts dels primers nou en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)