2a divisió FEF

L’Olot s’endú els tres punts de Cornellà gràcies a una meritòria remuntada (1-2)

Els gols de Salvans (34’) i d’Albert Torras (88’) capgiren el resultat i permeten a l’equip dirigit per Pedro Dólera obtenir el primer triomf a domicili i sumar 10 punts dels últims 12

L’inici va ser complicat, però ja fa setmanes que l’Olot està agafant velocitat de creuer. Tot i que els locals s’han avançat amb una diana d’Ibai Reches, l’equip dirigit per Pedro Dólera, que amb el triomf d’avui, el primer del curs a domicili, suma 10 punts dels últims 12, s’ha imposat al municipal de Cornellà amb una meritòria remuntada gràcies als gols de Pau Salvans i d’Albert Torras.

A l’inici del partit, Chema Moreno ha tingut una ocasió ben clara per obrir la llauna, però després de connectar amb una centrada de Salvans, la seva rematada ha sortit desviada (5’). Abans de la mitja hora de joc, Ibai Reches ha avançat els verds (1-0, 25’), però la reacció ha arribat ben aviat gràcies a una jugada col·lectiva entre Barnils, Chema Moreno i l’extrem de Gualba que ha acabat amb la pilota al fons de la porteria (1-1, 34’). Els garrotxins s’han endut el premi a les acaballes, quan Albert Torras, un dels futbolistes que havia entrat de refresc durant la segona meitat, ha aprofitat un refús que ha quedat mort sobre la línia de gol després que Miño aturés un xut mossegat de Terma al segon pal (1-2, 88’) per segellar un triomf ben valuós i prolongar la bona dinàmica de l’Olot, que, amb 10 punts al sarró, se situa provisionalment en la novena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)