El Peralada en torna a sumar 1

3a divisió FEF. Els xampanyers es van haver de conformar amb l’empat contra el Tona

Tona 0 Peralada 0

TONA:Aroca, Dan Coll, Sureda, Marc, Aparicio, Escarrabill (Bernat, 80’), Eric, Penya (Morer, 63’), Ribeiro, Roquet (Camaño, 73’) i Nil Salrich.PERALADA:Mujica, Baró, Falgueras, Andrei, Romero, Amoedo, Blay, Daniel, Bamta (Teixidor, 70’), Llorenç i Traore (Khalid, 58’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Diaz Diaz.T.G.:Als locals Eric i Nil Salarich i als visitants Traore i Blay.T.V.:Cap.

Els xampanyers van marxar de Tona amb un punt. Un resultat positiu després de la contundent derrota de la jornada anterior a casa, i contra un dels equips de dalt. Partit igualat que va acabar amb el marcador igual que havia començat. Hi va haver oportunitats per a tothom, però cap de clara. El partit al municipal de Tona va començar amb opcions per als locals. Els osonencs van tenir un parell d’ocasions d’inici, però no hi va haver cap acció clara per a cap dels dos conjunts. Després de 45 minuts sense ni dominador ni grans tirs per a cap dels equips, el partit va marxar al descans amb el mateix marcador inicial. Després de la represa, els xampanyers, amb fam de punts, van sortir amb una marxa més per provar de tornar de Tona amb més d’un punt. Els dos conjunts ho van anar provant, però cap se’n va acabar de sortir, amb l’efectivitat de cara a porteria. I igual que havia començat el partit acabava, amb els mateixos números al marcador, 0 a 0. Els d’Àlex Marsal, després de sis jornades i el punt d’ahir es queden amb un total de 8 punts.